Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Progetto Fuoco - Το κέντρο των εξελίξεων στο χώρο της θέρμανσης με βιομάζα

Η έκθεση Progetto Fuoco θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως 23 Φεβρουάριου 2014, από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις, αφιερωμένη στην βιομάζα και τον εξοπλισμό για την παραγωγή θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας από την καύση του ξύλου .

Το κύρος της Progetto Fuoco αυξάνεται παράλληλα με την τάση της σημαντικής αύξησης της χρήσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας .

Η ένατη έκδοση της Progetto Fuoco θα πραγματοποιηθεί , ως συνήθως, στις αίθουσες της Verona Fiere, ενώ πέντε περίπτερα  είναι εξοπλισμένα για την επίδειξη τζακιών , σομπών και λεβήτων που λειτουργούν.


Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε επαγγελματίες του κλάδου, ​​σχεδιαστές, μηχανικούς και επιχειρηματίες οι οποίοι αναμένεται να είναι πολλοί από όλη την Ευρώπη και από άλλες χώρες εκτός Ευρώπης.Τα Σάββατα και τις Κυριακές, συνήθως είναι οι μέρες που καταφθάνουν οι καταναλωτές που όλο και περισσότερο ενδιαφέρονται για τις εναλλακτικές λύσεις που προσφέρονται από το ξύλο ως ανανεώσιμο καύσιμο και έχοντας επίγνωση των πλεονεκτημάτων που παρέχονται από τη χρήση των σομπών και τζακιών τελευταίας γενιάς, που προσφέρουν μια ασφαλή, όμορφη , απλή και εύκολη στη χρήση θέρμανση για ολόκληρο το σπίτι , τη δυνατότητα για τη βέλτιστη εξοικονόμηση εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον .

Η έκδοση του 2014 της Progetto Fuoco θα δώσει χώρο για την τεχνολογική ανάπτυξη και στη συλλογή και τη συσκευασία των καυσόξυλων με ιδέες που θα αποτελέσουν το αντικείμενο των συνεδρίων, σεμιναρίων και εργαστηρίων συντονίζεται από AIEL ( Ιταλική Ένωση Ενέργειας Agroforestry ).

Πηγή Mypellets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου