Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

GMG Energie HolzPellet. Ποιοτικό πέλλετ από την Αυστρία.

Το GMG pellet παράγεται στα σύνορα Ουγγαρίας-Αυστρίας . Η εταιρεία συλλέγει υλικά με αυστηρή επιλογή και έχει την δυνατότητα να προσφέρει υλικά αρίστης ποιότητας .

H καύση του συγκεκριμένου πέλλετ γίνεται απροβλημάτιστα ενώ η σύσταση του από καθαρή ελάτη του προσδίδει μεγάλη θερμιδική απόδοση αλλά και πολύ χαμηλό ποσοστό υπολειμμάτων.




Διάμετρος
mm
6 (± 1)
Μήκος
mm
3,15 ≤ L ≤ 40

Θερμιδική απόδοση
MJ/kg
≥ 16,5
Υγρασία
Ma.-%
≤ 10
Στάχτη
%
≤ 0,7







6 σχόλια:

  1. Δεν έχει καμία πιστοποίηση το συγκεκριμένο πέλλετ. Τσέκαρε το εργοστάσιο παραγωγής. Δεν είναι σε καμία λίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Έχεις κάποια πληροφορία εκ των έσω γιαυτό; Δεν αναφέρει εργοστάσιο, γιαυτό σε ρωτάω.

      Διαγραφή
    2. Το συγκεκριμένο πέλλετ είναι απλά εξαιρετικό με πολύ καλή απόδοση και ελάχιστη στάχτη.Το χρησιμοποίησα φέτος και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αποτέλεσμα να πάρω το ίδιο και για του χρόνου.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

      Διαγραφή
  3. Αυτή η σακούλα δεν υπάρχει πια στην αγορά. Επί ένα χρόνο η συγκεκριμένη μάρκα GMG-Energie πωλείτε σε καινούρια σακούλα με περιεχόμενο το πέλλετ του εργοστασίου Egger που έχει πιστοποίηση ΕΝplus A1, DINplus, Onorm. Παραγωγή και πακετάρισμα Egger, Ρουμανία και ότι είναι έτσι το έβλεπα στη φορτωτική του εισαγωγέα. Στη σακούλα αναφέρεται να είναι σύμφωνα με τα πιστοποιητικά που έχει το εργοστάσιο. Αυτή τη μάρκα τη χρησιμοποίησα όλο το χειμώνα και συμφωνώ με Ανώνυμος 23 Φεβ. Έχω σιγουρευτεί από το καλοκαίρι να έχω την ποσότητα που χρειάζομαι φέτος! Ψάξτε να το βρείτε. Σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα πέλλετ στην αγορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή